fbpx

Over 4470supplements

OUR EXPERIENCE FOR YOUR BENEFITS is onderdeel van onze missie.
Het ontwikkelen van een eigen supplementenlijn waarbij opgedane kennis en ervaringen gedeeld worden in het voordeel van onze klanten. Supplementen waarbij kwalitatieve ingrediënten in de juiste verhoudingen worden gebruikt met merkbare effecten en betrouwbaarheid.

In onze ervaring bevat niet elk supplement de kwaliteit die je ervan mag verwachten, waardoor we vaak niet de gestelde of gewenste effecten van die supplementen konden ervaren. Ook worden er nog wel eens grondstoffen in een onjuiste verhouding of van een lage kwaliteit gebruikt, hierdoor betaal je vaak meer dan nodig. Door verschillende supplementen te testen en het verschil in effecten ervan te kunnen ervaren kregen we een totaal andere kijk op de kwaliteit van supplementen. Juist om die redenen hebben we met een team van specialisten, ervaringsdeskundigen en betrouwbare leveranciers een eigen supplementenlijn kunnen ontwikkelen. Onze supplementen zijn met zorg samengesteld, waarbij wij kiezen voor grondstoffen met een bewezen werking en altijd in de best opneembare vorm. Supplementen waarvan wij weten dat ze aan onze kwaliteitseisen en verwachtingen voldoen en daardoor een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van onze klanten.

Het is onze missie om voor iedereen eerlijke, kwalitatieve en betaalbare supplementen beschikbaar te stellen waar wij achter staan.

Ferry Wiggers, founder van 4470supplements.

OUR EXPERIENCE FOR YOUR BENEFITS

Eigen ervaring

Onze supplementen zijn met zorg samengesteld, waarbij wij kiezen voor grondstoffen met een bewezen werking en altijd in de best opneembare vorm. Wij streven de beste kwaliteit na voor onze supplementen en daarom testen wij deze uiteraard ook eerst zelf. Op deze wijze leveren wij supplementen welke een goede ondersteuning geven tijdens de Intermittent Fasting Lifestyle, maar ook zonder IF een prima aanvulling zijn op de dagelijkse gezonde voeding.

Service & Kwaliteit

Voor onze producten streven wij naar de hoogste kwaliteit. Ook in het contact met- en de service naar onze klanten staan wij voor kwaliteit met een no nonsens mentaliteit. Wij gaan voor de persoonlijke benaderingen om een gericht en persoonlijk advies te kunnen geven.

Fasting experts

Of je nu wilt beginnen, net begonnen bent of al een tijd aan Intermittent Fasting doet. In ons team hebben wij ervaringsdeskundigen, zij kunnen ervaringen delen en advies geven over de meest gangbare zaken op het gebied van de Intermittent Fasting Lifestyle.

Community

Ook interesse in Intermittent Fasting ? Adviezen, ervaringen en motivatie delen met anderen?
Sluit je dan aan bij de Facebook group:
Intermittent Fasting Lifestyle NL van founder,
Ferry Wiggers.

Onze missie

Wij combineren onze expertise en de bewezen effecten van onze supplementen om jouw gezondheid te optimaliseren.
Het is onze missie om voor iedereen eerlijke, kwalitatieve en betaalbare supplementen beschikbaar te stellen waar wij achter staan.

Neem contact op